OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik ben Rob Sijben. In 1996 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium te Arnhem (altsax, jazz). Naast alle saxen dubbel ik op fluit en klarinet.
Tijdens mijn studie en loopbaan raakte ik steeds meer geinteresseerd in de techniek van de sax. Er valt veel winst te behalen in sound en het “aanspreken” wanneer een sax op de juiste manier is afgesteld. Om je speeltechniek te verbeteren moet een instrument je niet tegenwerken. Saxofoon spelen moet makkelijk gaan, zonder al teveel “spanning/druk” in je vingers.
Saxofoonreparateur is een prachtig vak en door mijn ervaring als musicus weet ik precies wat ik van een sax kan en mag verwachten.

1 reactie op “

  1. Hoi Rob, je hebt mijn Super 20 en Mark 6 altjes weer tot Stradivarius-nivo gebracht!
    Heel erg bedankt. Geniet op Ameland. Hartelijke groet Guus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>